amazing5
Although I’m not leaving Thailand for another 11 days it’s becoming obvious to me that my time here is slowly running out. I have finished almost everything I need to do for my divemaster course and only have one last thing to do (besides the dreaded snorkel test). I have to take out at least one person doing a Discover Scuba Diving course which is a dive for people who just want to try diving without doing the full Open Water course. I will of course be supervised by an instructor while doing it.


amazing3
I have spent the last few days mostly fundiving and only assisting a little bit whenever it has been needed. Lately specially the divesite Chumphon Pinnacle has been absoutely amazing with so much aquatic life. Huge schools of fish have been hanging around which I find so beautiful and fantastic!
amazing1
amazing4
On this morning’s dive to HTMS Sattakut (the wreck) we were spoiled with both a great barracuda swimming around for a bit and a turtle that was out and about. I have yet to actually catch a photo of a turtle here as I didn’t bring my camera out today.
I’ve come to photographing quite a lot and especially underwater photographing! It’s definitely something I want to work on getting better at in the future. For now you’ll have to do with the best I’ve got so far..
amazing6
amazing2
amazing7
I have yet to determine when I leave the island as I’m thinking about taking a day or two in Bangkok on my way out.
amazing8
But who wants to leave this before they absolutely definitely really have to?

 1. mm og mf says:

  Hej Christine

  Du er da slet ikke til at stoppe – og tusind tak for det! Det var så spændende at læse om dine madstudier. Det synes at være lidt vanskeligt med de eksakte opskrifter, men bare det smager godt, gør det jo ikke noget. Det er måske heller ikke alle ingredienserne, du kan finde på Finsensvej.

  Igen en samling dejlige undervandsfotos, som vi sluger med øjnene. Et af dem er vi i tvivl om – det ligner et fixerbillede. Det er det med de blå prikker og noget, der ligner et fiskehoved. Forklaring udbedes.

  Men det er jo rigtigt, at du snart må til at tage afsked med alt det dejlige. Sådan er det jo med den slags ferieoplevelser. Og så er det forhåbentlig ikke sidste gang, at du kommer til Thailand, vel?

  Vi håber du må nyde resten af ferien og også få de sidste brikker af Dive Master på plads.

  Knus og kram fra
  mm og mf

  • Christine says:

   Hej igen

   Tak for alle jeres dejlige kommentarer, de er så skønne at få!
   Mht opskrifter så er der nok et par ting der i hvert fald ikke fås i de normale butikker, men der ligger et asiatisk supermarked på Istedgade, som jeg satser på kan være leveringsdygtige i det meste 🙂
   Jeg tænker om det er billedet med den blue-spottede stingray? Der kommer snart et billede med en hvor en svømmer så man kan se den rigtigt. Skal bare lige have skrevet et indlæg hvor det kan bruges..

   Mange kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>